Monday, March 03, 2008

Shopping or screaming

Yesterday we went to isetan at the gardens to buy a few shirts for hubby.He was bored of his current working attire which is plain in color. We seldom bring the children to the mall while shopping things not related to the kitchen..hehe..the weekly groceries hunting is a different situation.Normally this part done by myself,but this time its isetan members day and my hubby kalo tak dipaksa beli..dia takkan beli..kasut da patah pun dia boleh pakai lg…huh..
Part memilih baju is really mencabar iman.Dgn dania n nadzim running here n there..masuk ke empty changing room..ketuk2..main nyorok2..dania mengilai2..nadzim menjerit2…
Bayangkan ayahnye kena kejar diorg..coz mama ni tgh pregnant takkan nk lari2 pulak..then at the same time tgk2 shirt..masuk changing room to try the shirt skali dgn budak2 tu lagi…haha…rasa2 nya kitaorg je yg buat havoc kt situ…all the salesman/salesgirls’ eyes are at us…malu pun ada…nk marah pun ada…tp saya buat muka selamba jek…as if they never have a children or a brothers/sisters or even seeing any kids showing their tantrums..
We end up 1 hour 30 minutes there by buying 3 shirt for hubby,1 maternity shirt for me,2 sesame’s bottles for both the little terror..
We got 2 pearls for both receipt..oh rugi coz its 1 pearl for minimum rm50 in single receipt..kalo tahu byr the 4 shirt asing2..dpt 4 pearls…tp..pearls ni nk wat apa tah..hehe

2 comments:

ezrina said...

Azie... tgh pregnant ye? laaa...erin baru tahu...smlm masa kat birthday ARif (anak zam) nampak Azie cam selim melim aje...tak perasan langsung Azie preggy rupanya...
Tahniah ye...
Bestnya...

Baper bulan?
Take care tau..

Liasari said...

hehe shopping dgn anak2 x menjadi shopping nya... jadik jogging!
pasal tu me klu nak betul2 shopping (bkn window shopping) me pegi sorang2 je... solo gitu.