Monday, October 07, 2013

lagi 3 minggu

dah berlalu 2 minggu..lagi 3 minggu nak tunggu encik ayah pulang...rasanya bila dia balik nanti pengsan la tgk tangan akak yg naik urat urat jantan ni...ai kan gagah perkasa...hujung minggu ni nk kena top up groceries..nk beli beras 20 kilo...adehh..camne aku nk angkat tuh..nangiss...ni pun doa sgt gas tak abis...kalo tak satu hal lg nk pk sape nak pasang gas kt dapur...hahha rasakan...selama ni x penah buat kan...hikhik....sepanjang xde kami ber skype sajok..maklumler bil roaming mahal...petang dlm kol 6 baru online..ayah baru bgn tdo atau tgh sarapan..yang aku pulak time tu baru pas jemput iman n naeem dari nursery..sampai rumah on tab,angkat sume brg, angkat baby,ready utk masak..dapat skype pun kejap je dlm 20 minit ayah pun g keje...hujung minggu lak skype kol 9 pg kl..kt sana ayah dah tgh mlm..nk tdo dah..huh...hujung minggu ada adik adik dtg teman..nasib diorg xde aktiviti hujung minggu..kalo tak pitamm... ok lah...daaa

2 comments:

Liasari said...

bertabahlah wahai azie. same here, dulu nak psg kepala gas pun x reti... skrg ehem ehemmm maklumlah suri sepenuh masa.
but with 5 kids mmg mencabar... sy klu time mr hubby outstation terus tukar ala komando kat rumah hihihi.
inshaaAllah minta pd Allah moga dipermudahkan segala urusan.

redrania said...

tq salwa..harap sihat la..jgn sakit...insyaallah...